Seksi virtual gjithnjë e më shumë real

Seksi virtual gjithnjë e më shumë real

TEKNOLOGJI

Seksi virtual gjithnjë e më shumë real Kufiri i fundit i seksit virtual është të bërit seks me njerëz të vërtetë … në distancë! Këto janë komplikacionet e reja hi-tech për fantazitë erotike. Tre kompanitë e Silicon Valley kanë bashkuar trurin (dhe investimet) për të zhvilluar versionin më të sofistikuar dhe kompleks të seksit në […]